Grattis! Du har just hittat föreläsaren till ert nästa event.
Johan Bergstad är en flitigt anlitad föreläsare inom näringslivet. Han är psykologen som vet hur man hittar hjärnfokus mitt bland distraktioner, får mer gjort med mindre energi och snabbt återhämtar sig i en intensiv vardag.

Boka Johan

Fokus och balans

Vem har inte svårt att hålla fokus under en hel arbetsdag? Lär er några enkla och effektiva verktyg  som tar prestationerna – och "bottom line" – till nya nivåer!

Kommunikation

Pratar ni på sätt som ger kontakt och samarbete? Eller hugger ni på varandra som vargar? Lär er "giraffspråket" och ni behöver aldrig mer ta saker personligt!

Förändring

Många organisationer genomgår idag stora förändringar. Hur påverkar det människor? Vilka är de vanliga reaktionerna och hur kan vi gå stärkta ur ett ibland tufft läge?

Föreläsningar i Sverige och internationellt

Johan Bergstad är en av Sveriges främsta experter på fokusträning. Med vass pedagogik lär han er hur ni kan prestera på toppnivå mitt bland dagens alla distraktioner.

Under en föreläsning med Johan får ni med er enkla tips och trix grundade i den senaste forskningen. Uppgradera era hjärnor till mer lugn, fokus och arbetsglädje!
(Foto från Baku, Azerbajdzjan, 2019)

Föreläsaren Johan Bergstad på 1.5 minuter!

 

Let's go!

Vi vet, det kan finnas många tankar och funderingar inför valet av en föreläsare. Förväntningarna är ofta höga och allt måste klaffa.

Kontakta Johan Bergstad direkt för en kostnadsfri förfrågan om han kan matcha era behov och förväntningar. Nu kör vi!

Hej Johan!