Föreläsaren till ert nästa event?
Johan Bergstad är en flitigt anlitad föreläsare som har föreläst för tusentals människor. Han är psykologen som vet hur man hittar hjärnfokus mitt bland distraktioner, maxar arbetsglädjen, får "Work-Life balance" och snabbt återhämtar sig i en intensiv vardag. Kontakta Johan för en kostnadsfri förfrågan.

Hej Johan!

Fokus och balans

Har ni svårt att hålla fokus under en hel arbetsdag? Lär er några enkla och effektiva verktyg som kan ta prestationerna, arbetsglädjen och "bottom line" till nya nivåer!

Kommunikation

Pratar ni på sätt som ger kontakt och optimalt samarbete? Eller hugger ni på varandra som vargar? Lär er Nonviolent communication (även kallat "giraffspråket") och ni behöver aldrig mer ta saker personligt!

Förändringkompetens

Många organisationer genomgår idag stora förändringar. Hur påverkar det människor? Vilka är de vanliga reaktionerna, hur kan ni hantera dem och gå stärkta ur ett ibland tufft läge? Under den här föreläsningen får ni chansen att stärka er förändringskompetens och stå redo för nästa stora utmaning.

Föreläsningar i Sverige och internationellt

Johan Bergstad är en av Sveriges främsta experter på fokusträning. Med vass pedagogik lär han er hur ni kan prestera på toppnivå mitt bland dagens alla distraktioner.

Under en föreläsning med Johan får ni med er enkla tips och trix grundade i den senaste forskningen. Uppgradera era hjärnor till mer lugn, fokus och arbetsglädje!
(Foto från Baku, Azerbajdzjan, 2019)

Föreläsaren Johan Bergstad på 1.5 minuter!

 

Let's go!

Vi vet, det kan finnas många tankar och funderingar inför valet av en föreläsare. Förväntningarna är ofta höga och allt måste klaffa.

Kontakta Johan Bergstad  för en kostnadsfri förfrågan om han kan matcha era behov och förväntningar.

Hej Johan!